Taide- ja tatuointistudio Kauhajoella

Taide

Kuvataiteilija Anna Kuparinen

Päivätöideni ohella olen myös sitoutumaton kuvataiteilija. Maalaan akryylimaalauksia, teen kaiverruksia eri materiaaleille kuten lasi, metalli ja luu. Toteutan tilataidetta ja taideprojekteja.

Voit tiedustella tilaustöitä.

Taidettani myynnissä myös Nanna’s Artin verkkokaupassa.

Taiteilijana käsittelen omaa sisäistä minuuttani ja tunteita maalauksin. Maalaukset ovat minulle terapiaa ja vastapainoa pikkutarkalle tatuointityölle. Harvoin suunnittelen maalauksiani etukäteen. Teokseni ovat siis intuitiivisia ja rohkeita, minulle myös yleensä hyvin henkilökohtaisia.

Pyrin toteuttamaan taideteoksiani mahdollisimman ekologisesti. Käytän mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleja ja teen taidetta roskalavalle joutuneista asioista tai esineistä.

Maalaukset

Maalaan pääasiassa akryylimaaleilla kankaalle.

Näyttelyt

Mikäli koronatilanne sallii, minulla on ensimmäinen taidenäyttelyni tulossa Isokyrössä, Kyrö Distilleryllä syys-lokakuussa 2020.

Kaipaako tilasi näyttelyä, ota yhteyttä mikäli innostuit taiteestani.

Tilataide

Myös isojen projektien toteutus onnistuu. Seinämaalaukset, sekä muut tilataiteen projektit.

Olen päässyt toteuttamaan Kauhajoen Wanhan Mestarin yökerhon seinämaalaukset. Lähtökohtana oli muuttaa tylsää ja yksiväristä tilaa viihtyisämmäksi. Lopputuloksena saimme asiakkaan toivoman värimaailman kautta tunnelmaan rakennetun näyttävän kokonaisuuden yhdessä ideoiden.